The first year of Epique

The first year of Epique

Epique, al een jaar oud, bijna niet te geloven hoe snel het allemaal gaat. 

Ik had mijzelf voorgenomen om regelmatig blogs te schrijven over het reilen en zeilen van Epique maar dat leek dan toch moeilijker dan gedacht.

Momenteel schrijf ik deze blog vanop een stand tijdens de Brussel Stephex Masters. 'Work until your idols become your rivals' is de leuze die boven de piste hangt en hier sluit ik mij volledig bij aan.

Epique staat er toch maar, tussen alle grote merken, het is al hard werk geweest maar we hebben van elke stap genoten én we zijn klaar om nog verder te groeien.

Ondertussen is de collectie serieus uitgebreid en werken we samen met toonaangevende merken.
We hebben zo veel nieuwe mensen leren kennen, leuke dingen gedaan en vooral heel veel geleerd. 

Ook nog zelf een eigen beursstand gemaakt, fotoshoots gedaan, product en materiaal ontwikkelingen gedaan, marketing acties opgezet, social media ... ja het was al pittig. 

Ook al een beetje pech gehad met sommige aankopen, maar ja, dat hoort er ook bij denk ik. Het is een natuurlijk process waar we als merk doormoeten, onze sterktes en zwaktes leren maar ook luisteren naar wat onze klanten zoeken en verwachten en waar we bij elke nieuwe ontwikkeling rekening moeten houden met de normen en waarden van Epique.

Is er nog iets dat jullie graag willen weten? Laat het zeker weten!

 

Back to blog